Frösundavik är ett av de första kontorshusen som blir FitWel-certifierade. Tack vare att vi har alla funktioner under ett och samma tak, de många olika möjligheterna att ta sig hit och den natursköna omgivningen lever Frösundavik upp till certifieringens kravlista. Här finns alla möjligheter för medarbetare att må bra och trivas.

Lätt att röra sig

Att kunna erbjuda sina anställda funktioner som bidrar till en mer hälsosam arbetsplats är något som blir viktigare i en värld som snurrar allt snabbare. Frösundaviks natursköna omgivning i Hagaparken, landets vackraste engelska landskapspark, är perfekt för löprundor, rogivande promenader eller ett walk and talk-möte. Parkens lusthus, paviljonger och slott skapar en särskild sorts magi. I Hagaparken ligger också kanske Stockholms vackraste tennisanläggning, Haga Tennis, med flera utomhusbanor.

I huset finns en egen fullstor sporthall, perfekt för basket, fotboll, innebandy eller vilken annan bollsport som helst. Här finns också ett fullutrustat gym med generösa öppettider, personliga tränare och roliga gruppträningar. Den bästa träningen är bekant den som blir av. Och i Frösundavik har det aldrig varit lättare att den blir av och hålla både hjärta och hjärna i form.

Hus i ljus

Vi människor behöver dagsljus för att må bra. Eftersom många av oss är utomhus en liten del av dagen är dagsljustillgången inomhus av stor betydelse.
Genom att ha sitt kontor i Frösundavik får du ljusterapi på köpet. Byggnadens stora fönster med ljusinsläpp ger ett hus som badar i ljus inte minst tack vare ljusgården i mitten av huset som sammanför de olika huskropparna.

De smala huskropparna har fönster från olika håll, vilket gör att alla delar av lokalerna är ljusa. Utanför den stora ljusgården hittar du husets egen damm med tillhörande brygga, där kan du äta lunch från restaurangen ute i solen och blicka ut över naturen och vattnet.

Paus

Balans och harmoni

Hjärnan är en muskel som med jämna mellanrum blir trött och behöver vila. Därför behöver vi ta pauser för att kunna prestera på topp och hålla effektiviteten och kreativiteten uppe, men också för att må bra. Det handlar inte om långa pauser, utan fem-tio minuter räcker långt. Att lämna datorskärmen och byta miljö gör stor skillnad. I Frösundavik finns många möjligheter för avkoppling och energipåfyllning.

I den stora ljusgården kan du koppla av i den sköna grönskande loungemiljön, men även utanför huset finns det många möjligheter att koppla bort all stress under en liten stund. För energipåfyllning finns det många hälsosamma och goda alternativ att välja mellan både från caféet och restaurangen.