Några röster om Frösundavik

De som bäst vet vad som gör Frösundavik till den perfekta arbetsplatsen är naturligtvis alla som jobbar där. Här är några röster därifrån.

Pharma
Relations

Företagets vd Fredrik Anjou hade sett det spektakulära huset mitt i Hagaparken under åren och tänkt att han någon gång ville sitta där.

Läs mer

Accord

Jakob Bergström, Country Manager Scandinavia, är väldigt nöjd med kontorets utformning. Det skräddarsyddes helt och hållet efter deras behov och önskemål.

Läs mer

Merck

Teresia Rosendahl arbetar som Regulatory Affairs Manager på Merck i Frösundavik. När hon kommer till jobbet på morgonen har hon ofta 1,5 mil uppfriskande cykeltur bakom sig.

Läs mer

Commvault

Gustaf Wiklund arbetar som Nordenchef på Commvault. Frösundaviks läge var det som avgjorde när företaget flyttade in för 1,5 år sedan.

Läs mer

SAS

Lisette Andersson är Executive Assistant på SAS och jobbar med kommunikation och evenemang. Hon är en aktiv tjej som nyligen avslutade sin första svenska klassiker.

Läs mer

Lufthansa

Carl-Johan Knaller är Financial Controller på Lufthansa, och har suttit i Frösundavik i 15 år. Fast han bor på andra sidan stan, i Fruängen, tar han sig ganska snabbt till jobbet.

Läs mer

Ford

Ford flyttade huvudkontoret från Göteborg till Frösundavik för drygt ett år sedan. Och deras HR-chef, Karin Handin, trivs jättebra i den moderna fastigheten.

Läs mer

Schneider

Peter Danielsson är kontorsansvarig på Schneider Electric Sverige, som sedan 2014 har sitt huvudkontor i Frösundavik.

Läs mer