Tack vare den stora öppna ljusgården kan man verkligen säga att Frösundavik badar i ljus. De smala huskropparna med mycket fönster gör att arbetsplatserna nästan alltid har ett naturligt ljus från flera håll. De generösa glaspartierna mot dammen och Brunnsviken skapar ett harmoniskt lugn, trots det centrala läget. Frösundaviks har en spännande, påkostad arkitektur som även genomsyrar de allmänna utrymmena.

Förutom ljusgården, med sina stora restaurang- och caféområden, finns här även hörsalar, konferenscenter och en helt ny träningsanläggning. Oavsett vilken bransch ni är i kommer ni att trivas i Frösundavik.

Gröna lösningar

Frösundavik erbjuder inte bara en bra arbetsmiljö för sina hyresgäster, det är dessutom en fastighet med ett genomgripande miljöfokus. Redan när huset byggdes strävade man efter riktigt låg energiförbrukning, bland annat genom att låta de stora glasytorna skapa en skön inomhusmiljö, nästan som ett stort och luftigt växthus.

Man byggde också en så kallad akvifär under huset, som är ett vattenfyllt bergrum, där man med hjälp av värmeväxlare låter vattnet värma upp huset på vintern och kyla av det på sommaren. Bekvämt för dig och väldigt bra för miljön.

Läs mer om hur en akvifär fungerar här

Haga

Möjlighet till ett aktivt liv

Med sin centrala placering, precis intill E4:an och bara några minuters promenad från Solna Station och Arenastaden, är det ibland svårt att förstå hur naturskönt Frösundavik egentligen ligger. Fastigheten är formligen inbäddad i Hagaparkens lummiga grönska, precis intill vackra Brunnsviken. Här kan du enkelt koppla av med en skön lunchpromenad, en joggingtur eller kanske till och med en skidtur vintertid.

Precis intill ligger även en tennisbana. Och vill du röra på dig inomhus finns ju det nya toppmoderna Actic-gymmet och en stor hall för både innebandy och träningspass. I Frösundavik är det lätt att hålla sig i form, bra för både människor och företag.

Goda grannar

Ett flertal namnkunniga företag har förstått fördelarna med att ha sitt kontor i Frösundavik.

Läs mer om vad några av dem tycker här

BrunswickEnacoLufthansamercksas