I Frösundavik finns inte bara fina kontor i vacker omgivning, utan här finns även de saker som företagets medarbetare behöver för att må bra och för att verksamheten ska fungera enkelt och smidigt.

Förutom café och restaurang finns även ett välutrustat gym, en stor sporthall, en tennisbana, kemtvätt, frisör och inte mindre än 15 moderna konferensrum, inklusive en stor hörsal med plats för 150 personer.

För företag med höga krav

Det som verkligen gör Frösundavik till en effektiv företagspark är att vi erbjuder skräddarsydda servicelösningar som gör att ni helt och hållet kan fokusera på er kärnverksamhet. Genom vår samarbetspartner Eurest får ni tillgång till alla tjänster ni kan önska.

Vi erbjuder allt från reception och posthantering till städning, catering och vaktmästeritjänster. Ni bestämmer själva exakt vad som krävs för att ert företag ska blomstra. Och behöver ni blommor till kontoret så fixar vi det också.

Mat för alla smaker

Sitter du i Frösundavik är det aldrig några problem med att hitta bra lunchställen. Här finns lunchalternativ för alla smaker och smaklökar. Vad sägs om indiskt, japanskt, husman, texmex, vego, burgare, thai, matiga mackor och gröna sköna salladsbuféer? Här nedan hittar du några av våra favoriter.

Puur

Smidigare än så här blir det inte att äta god mat i Frösundavik. I husets bottenvåning huserar Puur. Här serveras ett varierande och spännande utbud av vällagad mat med en hälsotouch. Är det fint väder tar du med dig lunchen till uteserveringen. Där har du utsikt över Frösundaviks egna damm och Hagaparkens grönska. Njutning för både ögonen och mun.

Läs mer

DeliMarché

Nya fräscha DeliMarché hittar du i Frösundaviks ljusgård. Låt oss kalla det för en kombo av restaurang och café. Matkonceptet kommer från Europa och erbjuder ett brett utbud av måltider för olika behov. Här finns både varma och kalla lunchalternativ, drycker av olika slag och fika för den sötsugna. Njut på plats eller beställ som catering till jobbmötet eller konferensen.

Indian Plaza

Vill du ha en färgsprakande och aromatisk lunch gör Indian Plaza dig inte besviken. Här får du vällagad indisk mat av kockar som genomgått en gedigen utbildning på några av de bästa hotellen och restaurangerna i Indien och London. Välkommen till Frösunda och upplev en bit av Indien på lunchen.

Läs mer

Sushi by Kyoto

Sött, syrligt och salt. Inte undra på att vi svenskar har förälskat oss i Japansk mat. På Sushi by Kyoto får munnen njuta av japanska smaker och ögonen av den vackra och konstnärliga uppläggningen. Är vädrets makter milda är det bara att slå sig ner vid ett bord på trottoaren.

Läs mer

MoS (Mall of Scandinavia)

Mindre än 10 minuter från Frösundavik ligger Sveriges och Skandinaviens största galleria. Utbudet är gigantiskt så oavsett vad du är sugen på hittar du det här. Wok, burgare, tapas, Panini, japanskt och 34 stycken till matalternativ. Puh!

Läs mer

Amiras bar och kök

På Amiras samlas mat från världens alla hörn på ett och samma ställe.
Här hittar du meze från fjärran östern, pizza, pasta och klassiska salladsalternativ så som Ost- och skinksallad. Glöm inte att beställa deras goda vitlöksbröd – passar till allt om du frågar oss.

Läs mer

Kalamata kolgrill

Ett härligt utbud av klassisk grekisk mat grillat efter konstens alla regler. Servas så klart med det grekiska kökets storhet, tzatzikin. Välj ris, bulgur, salladsbädd, klyftpotatis eller pommes frites som sällskap på tallriken.

Läs mer

Winery Kitchen

På menyn hos Winery Kitchen serveras enbart råvaror från Sverige och våra närmaste grannländer. Naturligt, närodlat och nytänkande är matfilosofin som råder här. Under sommarsäsongen garnerar och kryddar de sin mat med vilda örter och växter från närliggande handelsträdgårdar. Omsorgsfullt utvalt, omsorgsfullt lagat. Lunch för dig som är sugen på det där lilla extra.

Läs mer