I Frösundavik finns inte bara fina kontor i vacker omgivning, utan här finns även de saker som företagets medarbetare behöver för att må bra och för att verksamheten ska fungera enkelt och smidigt.

Förutom café och restaurang finns även ett välutrustat gym, en stor sporthall, en tennisbana, kemtvätt, frisör och inte mindre än 15 moderna konferensrum, inklusive en stor hörsal med plats för 150 personer.

För företag med höga krav

Det som verkligen gör Frösundavik till en effektiv företagspark är att vi erbjuder skräddarsydda servicelösningar som gör att ni helt och hållet kan fokusera på er kärnverksamhet. Genom vår samarbetspartner Eurest får ni tillgång till alla tjänster ni kan önska.

Vi erbjuder allt från reception och posthantering till städning, catering och vaktmästeritjänster. Ni bestämmer själva exakt vad som krävs för att ert företag ska blomstra. Och behöver ni blommor till kontoret så fixar vi det också.

Mat för alla smaker

Här behöver du aldrig gå hungrig. I huset ligger restaurangen Puur som varje dag bjuder på en bred och meny av närproducerad och härlagad mat med utsikt över husets egna damm. I ljusgården hittar du också ett modernt café med fräscha sallader, goda smörgåsar och nygräddade pizzor. Som om detta inte vore nog kan du välja mellan en uppsjö av trevliga matställen på promenadavstånd från huset. Livet i Frösundavik är gott!

Puur

Smidigare än så här blir det inte att äta god mat i Frösundavik. I husets bottenvåning huserar Puur. Här serveras ett varierande och spännande utbud av vällagad mat med en hälsotouch. Är det fint väder tar du med dig lunchen till uteserveringen. Där har du utsikt över Frösundaviks egna damm och Hagaparkens grönska. Njutning för både ögonen och mun.

Läs mer

DeliMarché

Nya fräscha DeliMarché hittar du i Frösundaviks ljusgård. Låt oss kalla det för en kombo av restaurang och café. Matkonceptet kommer från Europa och erbjuder ett brett utbud av måltider för olika behov. Här finns både varma och kalla lunchalternativ, drycker av olika slag och fika för den sötsugna. Njut på plats eller beställ som catering till jobbmötet eller konferensen.

Regissörsvillan

I Råsunda skrevs en gång i tiden filmhistoria. Regissörerna höll till i den röda tegelvillan. Idag skrivs istället mathistoria på samma plasts. I Regissörsvillan regisseras en säsongsbaserad matupplevelse i bästa crossover-manér. Här kan du njuta av historiens vingslag i sällskap med högklassig mat och dryck. Får du för dig att fria under måltiden är du på rätt ställe. Här är de vana att fira alltifrån födelsedagar, släktträffar, jubileum och bröllop.

Läs mer

Indian Plaza

Vill du ha en färgsprakande och aromatisk lunch gör Indian Plaza dig inte besviken. Här får du vällagad indisk mat av kockar som genomgått en gedigen utbildning på några av de bästa hotellen och restaurangerna i Indien och London. Välkommen till Frösunda och upplev en bit av Indien på lunchen.

Läs mer

Kalamata kolgrill

Ett härligt utbud av klassisk grekisk mat grillat efter konstens alla regler. Servas så klart med det grekiska kökets storhet, tzatzikin. Välj ris, bulgur, salladsbädd, klyftpotatis eller pommes frites som sällskap på tallriken.

Läs mer

Sushi by Kyoto

Sött, syrligt och salt. Inte undra på att vi svenskar har förälskat oss i Japansk mat. På Sushi by Kyoto får munnen njuta av japanska smaker och ögonen av den vackra och konstnärliga uppläggningen. Är vädrets makter milda är det bara att slå sig ner vid ett bord på trottoaren.

Läs mer

Ulriksdals Wärdhus

Ulriksdals Wärdshus från mitten av 1800-talet ligger vid Ulriksdals slottspark. En som gärna besökte värdshuset var Carl Michael. I den vackra miljön med Edsviken som fond bjuder Ulriksdals Wärdshus på njutning för både själ och kropp. Här serveras husman i nytappning i klassisk och anrik miljö.

Läs mer

MoS (Mall of Scandinavia)

Mindre än 10 minuter från Frösundavik ligger Sveriges och Skandinaviens största galleria. Utbudet är gigantiskt så oavsett vad du är sugen på hittar du det här. Wok, burgare, tapas, Panini, japanskt och 34 stycken till matalternativ. Puh!

Läs mer

Kafé Sjöstugan

Precis som det låter ligger Kafé Sjöstugan vid vatten. Närmare bestämt vid Brunnsvikens norra strand. Här hittar du till stor del ekologiska och rättvisemärkta godsaker och maträtter, gärna närproducerade. När du ätit klart din nybakade bulle är det kanske dags för ett dopp i ett glittrande Mälaren. Kafé Sjöstugan är en pärla i Nationalparken.

Läs mer

Winery Kitchen

På menyn hos Winery Kitchen serveras enbart råvaror från Sverige och våra närmaste grannländer. Naturligt, närodlat och nytänkande är matfilosofin som råder här. Under sommarsäsongen garnerar och kryddar de sin mat med vilda örter och växter från närliggande handelsträdgårdar. Omsorgsfullt utvalt, omsorgsfullt lagat. Lunch för dig som är sugen på det där lilla extra.

Läs mer

Bockholmen hav och restaurang

När du besöker Bockholmen Hav och Restaurang är det lätt att tro att du är i Skärgården istället för ett stenkast från Bergshamra. Den gula sekelskiftsvillan ligger inbäddad i en lummig trädgård med utsikt över Mälaren. Här serveras mat med svenska smaker och en touch av nostalgi tillsammans med inspiration från sydligare breddgrader. Bara miljön gör Bockholmen Hav och Restaurang värt ett besök. Maten gör det än mer minnesvärt.

Läs mer

Amiras bar och kök

På Amiras samlas mat från världens alla hörn på ett och samma ställe. Här hittar du meze från fjärran östern, pizza, pasta och klassiska salladsalternativ så som Ost- och skinksallad. Glöm inte att beställa deras goda vitlöksbröd – passar till allt om du frågar oss.

Läs mer