Frösundavik har ett strategiskt perfekt läge, precis utanför biltullarna men ändå föredömligt nära stan. Från fastighetens garage eller parkering tar det bara någon minut så är du uppe på E4:an, som snabbt tar dig in till city eller ut i landet.

Till Arlanda tar man sig på en kvart med bil och med buss tar du dig snabbt till Odenplan, Solna Centrum och Bergshamra, där tunnelbana respektive pendeltåg väntar.

Dessutom ligger Frösundavik utmärkt till för dig som cyklar eller promenerar till jobbet. Just nu pågår arbetet med att bygga en ny ”cykelmotorväg” som kommer gå mellan Norrtull och Kista – och som passerar precis förbi Frösundavik.

Kika på Trafikverkets animation över sträckan här

Hitta din väg hit

Frösundavik är alltid nära. Hit tar du dig enkelt från alla håll och kanter – och på många olika sätt.
Vilken väg blir din?

Skyttelbuss

Visst är det lyxigt, men Frösundavik har en alldeles egen buss. Den går non-stop mellan Solna Station och Frösundavik vardagar mellan kl. 7-9 och 15-18 och är gratis för våra hyresgäster. Det är bara att hoppa på och tar cirka fem minuter. Smidigt värre!

Till fots

Fina promenadstråk leder till och från Frösundavik. Går du från Solna station eller Mall of Scandinavia tar det mindre än 10 min och på vägen passerar du lilla Frösunda Herrgård och en härlig gammal fruktträdgård.

Cykel

Att cykelpendla är det gröna och hälsosamma sättet att komma till jobbet. Du cyklar rakt in i huset och din cykel parkerar du tryggt och säkert i vårt cykelgarage. Dessutom kommer den nya ”cykelmotorvägen” precis intill Frösundavik. Kika på projektet här

Buss

Utanför Frösundavik stannar ett tiotal bussar. De kommer bland annat från centrala Stockholm, Danderyd, Ekerö och Solna. Här stannar också expressbussen 565x som utgår från Cityterminalen, och flygbussarna.

Bil

Väljer du att ta bilen hittar du samtliga stora trafikleder i närheten. E20, E18 och E4:an som endast ligger ett stenkast från Frösundavik.

Citybanan/
pendeltåg

Med nya citybanans entré har pendeltågen fått två nya pendeltågsstationer, Stockholm city och Stockholm Odenplan. Härifrån byter du enkelt till tunnelbana. Från Odenplan till Solna station är det endast en hållplats och går på ett ögonblick.

Tvärbana

Tvärbanan binder samman Stockholms pendeltåg- och tunnelbanenät på tvären. Den tar dig från Sickla Udde till Solna Station, som är en av de nyare stationerna. Tvärbanan utvecklas hela tiden och fler stationer är på gång.

Tunnelbana

Du kan åka tunnelbana hela vägen till Solna med blå linjen. Kommer du med röda eller gröna linjen kan du ta tunnelbanan till T-centralen eller Odenplan. Härifrån byter du enkelt till citypendeln som knyter samman tunnelbana och pendeltåg.

Flyg

Härifrån är det enkelt att ta sig till flyget. Bromma flygplats ligger i närheten av Frösundavik och Flygbussarna till och från Arlanda stannar utanför.

Tid för avgång

Här kan du i realtid se alla avgångar som går från Frösundavik.

Pendeltåg Solna station

 DestinationAvgång
41Södertälje centrum7 min
41Märsta7 min
40Södertälje centrum22 min
40Uppsala C22 min

Tvärbana Solna station

 DestinationAvgång
22Johannesfred00:01
22Sickla00:16

Tunnelbana - Blå linjeSolna Centrum

 DestinationAvgång
11Akalla2 min
11Kungsträdgården16 min
11Akalla16 min

Buss Frösunda strand

 DestinationAvgång
57Sofia via Solna stn & Odenplan12 min

Buss Frösunda port

 DestinationAvgång
57FrösundavikNu
509Danderyds sjukhus4 min
509Solna centrum11 min
57Sofia14 min

Tunnelbana - Röd linjeBergshamra

 DestinationAvgång
14Fruängen12 min
14Mörby centrum12 min

Buss Frösunda

 DestinationAvgång
57Frösundavik1 min
526Sollentuna station2 min
176Stenhamra4 min
526Karolinska sjukhuset12 min
177Mörby station16 min
177Skärvik19 min

SKYTTELBUSSFrösundavik

  Destination VARDAGAR
Frösundavik–Solna stn 07-09
Frösundavik–Solna stn 15-18